Serviceområder

ServiceområderKontorrengøring

Jacobsen Rengøring tilbyder alle serviceydelser indenfor rengøringsservice.

Vi klarer de daglige og traditionelle rengøringsopgaver såvel som PC og telefonrens, blomsterpasning, måtteservice og indkøb samt påfyldning af sanitetsprodukter som sæbe, creme, poser osv. Uanset
om der er tale om kontorer, institutioner eller produktionsvirksomheder sætter vi en stor ære i at opfylde
kundernes forventninger og behov. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Har din virksomhed specifikke krav eller behov, finder vi en løsning, der kan imødekomme og tilfredsstille disse. Vi integrerer serviceopgaverne i en løsning, så alle kundens behov opfyldes.

Daglig rengøring

Jacobsen Rengøring tilbyder grundig rengøring, der kommer ud i alle krogene i din virksomhed. Med vores daglige rengøring kan vi sørge for friske, rene omgivelser med et sundt indeklima, der skaber trivsel og
arbejdsglæde.

Vi dækker alle almindelige daglidags rengøringsopgaver, og vi skræddersyer rengøringsløsningerne fra kunde til kunde, så vi altid matcher de ønskede behov. Hvis det ønskes, udføres synlig rengøring i dagtimerne uden gene for brugerne.

Med 10 års erfaring inden for rengøringsbranchen har vi en stor viden at trække på. I alle årene har vi, med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, haft fokus på at levere og løbende videreudvikle fleksible og effektive rengøringsløsninger, som skåner både medarbejderen og miljøet.

Periodisk rengøring

Har du brug for rengøring i en afgrænset periode kan Jacobsen Rengøring også tage sig af dette. Vi skræddersyer en løsning til netop din virksomhed, der kan afdække de aktuelle behov.

Vores tilbud omfatter f.eks. hovedrengøring, hvis der er brug for en større rengøring af en virksomhed. Ligeledes tilbyder vi rengøring efter håndværkerbesøg, hvor det ofte er påkrævet med en grundig efterfølgende rengøring.

Specialopgaver

Derudover tager Jacobsen Rengøring sig af mere specielle periodiske rengøringsopgaver som oliering og specialbehandling af gulve. Ligeledes kan vi tage os af gardin- og persiennevask samt tæppe-, gardin- og møbelrens.